Onze diensten

Fides vastgoedmanagement ontzorgt!

Met dit totaal pakket neemt FiDES u alle dagelijkse beheerzorgen uit handen, de administratieve, financiële, bestuurlijke/secretariële taken en het reparatieonderhoud/serviceonderhoud, contractbeheer en planmatig onderhoud.

Met dit pakket neemt de VvE -beheerder van FiDES u alle dagelijkse beheerzorgen op het gebied van de administratieve, financiële, bestuurlijke/secretariële taken uit handen. De VvE draagt hierbij zelf zorg het reparatieonderhoud/serviceonderhoud, contractbeheer en planmatig onderhoud.

Met dit basispakket neemt FiDES alle dagelijkse beheerzorgen op het gebied van de administratieve en financiële taken uit handen. De VvE draagt hierbij zelf zorg voor de organisatie van de vergadering van eigenaren en het reparatieonderhoud/serviceonderhoud, contractbeheer en planmatig onderhoud.

Met dit pakket biedt FiDES ondersteuning op het gebied van reparatieonderhoud/serviceonderhoud, contractbeheer en planmatig onderhoud. De VvE draagt hierbij zelf zorg voor de administratieve, financiële en bestuurlijke/secretariële zaken (of taken?)

Indien u meer informatie en/of een offerte op maat wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op!

0318-512-880
info@fidesvgm.nl

Wij zijn aangesloten bij het collectief van de BVVB, onder vergunningsnummer AFM-12043832 en het KIFID nummer 300.016421.

Sluit Menu