nieuw logo
gebruikersnaam    wachtwoord     
   
Wachtwoord vergeten?  
 
FiDES HOME

Vereniging van Eigenaren


Het belangrijkste doel van uw Vereniging van Eigenaren is het beheer en de instandhouding van het appartementengebouw, waarvan alle VvE-leden mede-eigenaar zijn. Tijdens de algemene ledenvergadering, die minimaal eenmaal per jaar wordt gehouden, zetten de eigenaren de kaders uit waarbinnen het beheer en de instandhouding moet worden vormgegeven. Het door de vereniging gekozen bestuur kan vervolgens binnen die kaders het beheer en de instandhouding verder vormgeven en uitvoeren. FiDES vastgoedmanagement kan het bestuur veel van de dagelijkse werkzaamheden, die bij het beheer van de VvE komt kijken, uit handen nemen. Als de VvE en FiDES vastgoedmanagement goed weten wat ze van elkaar mogen verwachten leidt dit tot een optimaal functioneren van de VvE.

Met de dienstenpakketten van FiDES vastgoedmanagement kiest u voor een breed scala aan ondersteunende diensten. Onderstaand treft u een beschrijving aan van de uitgebreide standaard dienstverlening die FiDES vastgoedmanagement u als onderdeel van de verschillende beheerpakketten biedt. Tevens biedt FiDES vastgoedmanagement ook diensten aan, die in voorkomend geval additioneel voor u verzorgd kunnen worden.
 

Beheerpakketten

FiDES vastgoedmanagement ontzorgt!

Totaal beheer pakket

Binnen de VvE zijn alle appartementseigenaren van het complex gezamenlijk verantwoordelijk voor het optimaal in stand houden van het gehele pand. De VvE is voor alle eigenaren een belangrijk orgaan. Door middel van een gezonde planning en een degelijke begroting wordt een goed onderhoud gewaarborgd. Het bestuur heeft zich die verantwoordelijkheid aangetrokken en geeft daar dagelijks vorm aan. De algemene ledenvergadering, die minimaal eenmaal per jaar wordt gehouden, zet de kaders uit waarbinnen het beheer en de instandhouding van het gebouw wordt vormgegeven. Van het bestuur wordt verwacht dat zij haar bestuurstaken optimaal uitvoert. Het bestuur kan zich hierbij laten bijstaan door FiDES vastgoedmanagement. FiDES vastgoedmanagement kan het bestuur veel van de dagelijkse werkzaamheden, die bij het beheer van de VvE komt kijken uit handen nemen.

Het totaal beheer pakket bestaat uit administratief beheer, bestuursondersteunend beheer, financieel beheer en technisch beheer.
 

Administratief, bestuursondersteunend en financieel beheer pakket

Met het administratief, bestuursondersteunend en financieel beheer pakket neemt FIDES vastgoedmanagement alle dagelijkse beheerzorgen uit handen op het gebied van administratieve, bestuurlijke en financiële zaken, waarbij de VvE zelf zorg draagt voor het technische onderhoud. U wordt steeds op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken binnen uw VvE, zodat u steeds weet wat er speelt en duidelijk is wat u als bestuurslid van FiDES vastgoedmanagement kan verwachten.
 

Administratief en financieel beheer pakket

Met dit basis beheer pakket neemt FiDES vastgoedmanagement u alle dagelijkse beheerzorgen uit handen op het gebied van administratieve en financiële zaken. FiDES vastgoedmanagement zal de financiële administratie voor uw VvE voeren.
 

Technisch beheer pakket

Met het technisch beheer vindt u in FiDES vastgoedmanagement een partner die nauw betrokken is bij de specifieke bouwkundige belangen van uw vereniging. Vanuit een brede expertise op het gebied van bouwkundig beheer voor VvE’s wordt het onderhoud van uw complex geheel verzorgd, van de dagelijkse klachtenafhandeling tot de planmatige meerjarige onderhoudsvisie aan toe.

Indien u meer informatie, onze uitgebreide taakomschrijving en/of een offerte op maat wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Wij zijn aangesloten bij het collectief van de BVVB, onder vergunningsnummer AFM-12043832 en het KIFID nummer 300.016421.
Dienstenwijzer: https://bvvb.nl/collectief-afm/dienstenwijzer

 
© 2018 FiDES vastgoedmanagement | Design Case Communicatie | Realisatie CPU