Beheer van mandeligheden en parkeerplaatsen​

Fides vastgoedmanagement ontzorgt!

Bij uw woning heeft u één of twee privé parkeerplaatsen gekocht op een verder mandelig terrein. Of u bent mede eigenaar van een stukje natuurgebied. Mandeligheid is een bijzondere vorm van eigendom en ontstaat, wanneer een onroerende zaak gemeenschappelijk eigendom is van de eigenaars van twee of meer erven en door hen tot gemeenschappelijk nut van die erven wordt bestemd bij een tussen hun opgemaakte notariële akte, gevolgd door inschrijving daarvan in de openbare registers.

In de praktijk komt het erop neer dat u samen met de andere eigenaars van de parkeerplaatsen en/of natuurgebied verantwoordelijk bent voor het eigendom en het onderhoud ervan. Dit betreft naast de bestrating ook de riolering, lantaarnpalen, slagboom, de omliggende hagen en de eventuele borden en markeringen.

Het beheer en onderhoud

Het beheer van de parkeerhoven doet u samen met uw mede-eigenaars. Het is aan u samen om te bepalen of u het in eigen beheer onderhoudt of dat u het onderhoud uitbesteedt. Dit omvat bijvoorbeeld het snoeien van de hagen rondom de parkeervakken, het opruimen van de bladeren op het straatwerk en het schoonhouden van de straatkolken en riolering voor het regenwater. Indien u samen besluit dit uit te besteden, dan is FiDES de juiste partij om mee samen te werken! Wij nemen u veel dagelijkse beslommeringen uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw woonomgeving.

Indien u meer informatie en/of een offerte op maat wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op! 

0318-512-880
info@fidesvgm.nl