VvE beheer en Onze beheerpakketten

Fides vastgoedmanagement ontzorgt!

VvE beheer

Het belangrijkste doel van uw Vereniging van Eigenaars is het beheer en de instandhouding van het appartementengebouw, waarvan alle VvE-leden mede-eigenaar zijn. Tijdens de Vergadering van Eigenaars, die minimaal eenmaal per jaar wordt gehouden, zetten de eigenaren de kaders uit waarbinnen het beheer en de instandhouding moet worden vormgegeven. Het door de vereniging gekozen bestuur kan vervolgens binnen die kaders het beheer en de instandhouding verder vormgeven en uitvoeren. FiDES vastgoedmanagement (hierna aangeduid met FiDES) kan het bestuur veel van de dagelijkse werkzaamheden, die bij het beheer van de VvE komt kijken, uit handen nemen. Als de VvE en FiDES goed weten wat ze van elkaar mogen verwachten leidt dit tot een optimaal functioneren van de VvE. Zie hieronder de verschillende beheerpakketten die wij aanbieden.

Onze beheerpakketten

Wij zorgen voor uw gebouw.

 • Van het grote plaatje tot de details die er toe doen.
 • Gedegen onderhoud.
 • Tijdige oplossing van storingen en schades.

   

  Binnen de VvE zijn alle appartementseigenaren van het complex gezamenlijk verantwoordelijk voor het optimaal in stand houden van het gehele pand. De VvE is voor alle eigenaren een belangrijk orgaan. Door middel van een gezonde planning en een degelijke begroting wordt een goed onderhoud gewaarborgd. Het bestuur heeft zich die verantwoordelijkheid aangetrokken en geeft daar dagelijks vorm aan. De Vergadering van Eigenaars, die minimaal eenmaal per jaar wordt gehouden, zet de kaders uit waarbinnen het beheer en de instandhouding van het gebouw wordt vormgegeven. Van het bestuur wordt verwacht dat zij haar bestuurstaken optimaal uitvoert. Het bestuur kan zich hierbij laten bijstaan door FiDES. FiDES kan het bestuur veel van de dagelijkse werkzaamheden, die bij het beheer van de VvE komt kijken uit handen nemen.

Wij zorgen voor uw woonplezier.

 • Een prettige woongemeenschap.
 • Eigenaren geïnformeerd en tevreden.
 • Vergaderingen verlopen soepel.
 • Iedereen houdt zich aan de regels.

  Met het administratief-, financieel- en bestuur ondersteunend beheer pakket neemt FiDES alle dagelijkse beheerzorgen uit handen op het gebied van administratieve, financiële en bestuurlijke zaken, waarbij de VvE zelf zorg draagt voor het technische onderhoud. U wordt op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken binnen uw VvE, zodat u weet wat er speelt en duidelijk is wat u als bestuurslid van FiDES kan verwachten.

Wij zorgen voor uw bezit.

 • Uw bezit beschermd.
 • Verzekeringen geregeld.
 • Administratie op orde.
 • Financiën onder controle.

   

  Met dit beheer pakket neemt FiDES u alle dagelijkse beheerzorgen uit handen op het gebied van administratieve en financiële zaken. FiDES zal de financiële administratie voor uw VvE voeren.

 • Gedegen onderhoud.
 • Contract beheer.

Met het technisch beheer vindt u in FiDES een partner die nauw betrokken is bij de specifieke bouwkundige belangen van uw vereniging. Vanuit een brede expertise op het gebied van bouwkundig beheer voor VvE’s wordt het onderhoud van uw complex geheel verzorgd, van de dagelijkse klachtenafhandeling tot de planmatige meerjarige onderhoudsvisie aan toe.

Onze dienstverlening verschilt per beheerpakket. Moet u als eigenaar voor een bepaalde actie betalen? Zijn de kosten voor de VvE? Of is het bij het pakket inbegrepen? Om het verschil duidelijk te laten zien hebben wij een schema gemaakt. Bent u benieuwd naar onze tarieven van additionele diensten? Deze hebben wij ook verwerkt in een schema en is actueel.

Bekijk hier ons schema van de verschillende dienstpakketten met verschillende voorbeelden wat wel en niet onder welk beheerpakket valt:      Schema dienstpakketten 2023

Bekijk hier onze tarieven voor additionele diensten:      Tarieven additionele diensten 2023

Indien u meer informatie en/of een offerte op maat wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan op werkdagen telefonisch tussen 09.00 en 16.00 uur op:  0318-512880 of stuur een e-mail naar:   info@fidesvgm.nl
Via onderstaande knop kunt u ook uw gegevens invullen. Wij sturen u z.s.m. een offerte op maat.

Sluit Menu